blinded by the light

WOHO!!! Känner mig som en uppåttjackerad speedhare på hajtjack... jävligt soft och stressad med andra ord. Ne vars, det var inte kul... men i vilket fall som helst, Thoma var här och vi drack väl cirka två koppar kaffe. Två koppar kaffe tänker ni nu, aa två jävla koppar kaffe och jag känner mig stinnig och har onte i maggen. Thomis som snittar på 100 koppar kaffe om dagen borde snart vara död, för att det är fan farlig med kaffe, borde inte gett mig in på det som den te-drickare jag är, men likt förbannat tar jag en risk.

Imorgon drar jag till Lindvallen och utökar mitt lov med en vecka, helt okej och väldigt skönt, men kommer ändock ha tankar kring otäcka läxböcker osv, fan...



Isis, this is for you...

Överväger att börja med det ondskefulla "räkprojektet", men tänker på om det är för ondskefullt... tror det är det, dessvärre..



This is foooor you issss :)


detta fält måste fyllas i

Jag har egentligen inget intressant att säga... Men, jag tänkte på en sak. Är det ens någon som läser den här bloggen, som vet att den finns? Jag tror inte det faktiskt. Inte mig emot, men stackars de som går miste om den. Py pan (skummis fanny word)!

Idag mitt i hårdpluggandet fick jag en glad överraskning, "mora mi forgott me på perrongen". Nej, så var det inte riktig, men mamma kom hem med mina shoes som jag beställt. ASGRYMMA! Men mamma skulle såklart börja retas bara för att hon inte kan gå i högklackat, och sa att det var pjäxor och grejer, men jag slog mig på bröllat och liksom amen jag skiter i henne, jag gör det.

  


foooools

Why?!!! Pluggar som en extacypåverkad jordekorre, och så bloggisar jag litte och sen så försvinner mitt finfina inlägg. Jag blir sååå ledsen... så uppgiven... sååå ledsen.



www.knighttcat.com

RSS 2.0